Σχετικά με εμάς

Το Κέντρο Διαφήμισης είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου από το 2005. Με μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή και την διαφήμιση ιστοσελίδων, προσπαθώντας πάντα να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό εφαρμόζοντας πάντα την τεχνογνωσία μας και τις νέες τεχνολογίες.

Η κατασκευή ιστοσελίδων το Web design και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Βρισκόμαστε στο χώρο του διαδικτύου πάρα πολλά χρόνια και ακολουθούμε τα τελευταία πρότυπα στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Στο Κέντρο Διαφήμισης θα αποκτήσετε εμπειρία και αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία σας που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδων είναι το κλειδί της επιτυχίας για την είσοδο στην κόσμο του Internet.

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

  • Αυξήστε τις πωλήσεις σας & την προβολή σας στο διαδίκτυο

  • Δημιουργήστε ή βελτιώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ (προϊόντα, υπηρεσίες)

  • Παρέχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης στο Διαδίκτυο

  • Παρουσιάζουμε σαφή, μετρήσιμα αποτελέσματα και τακτικές εργασίες για την ανάπτυξη και προβολή της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο

Our Story

2010

Created a system to account for the results of website promotion through various channels – search engine optimization, social marketing, email marketing, and mobile marketing. Now reports is completely clear and measurable!

2011

We are won 3 CSS Awards for a year with our customers websites

2012

We are got 1 000 cutomers

2013

We are got 36% market of Search Engine Optimization in New Orlean