Προώθηση ιστοσελίδων – SEO (Search Engine Optimization)

Για την προώθηση ιστοσελίδων το SEO (Search Engine Optimization) είναι όλες οι σύγχρονες τεχνικές και ο κώδικας που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε ένα website σε μια υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo, Bing, MSN, Baidu κ.α.

Η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στο web. Οι λύσεις που προσφέρουμε εμείς στο Κέντρο Διαφήμισης είναι μοναδικές, γιατί πάντα θεωρούμε ότι και οι πελάτες μας είναι μοναδικοί και έτσι θα πρέπει να παραμείνουν. Για αυτό το Κέντρο Διαφήμισης σχεδιάζει μοναδικές στρατηγικές SEO (search engine optimization) για τον καθένα. Η προώθηση ιστοσελίδων πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα φέρνοντας γρηγορότερα περισσότερα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Η προώθηση ιστοσελίδων είναι μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο και τεχνογνωσία.

Τι είναι το SEO?

Πολλοί ρωτούν γι’ αυτό. Ξέρετε πόσους επισκέπτες έχετε κάθε ημέρα, κάθε μήνα, και από πού έρχονται στην ιστοσελίδα σας, τι λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν για να σας βρουν οι πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo, Bing, Baidu, Yandex κ.α, πόσο μπροστά είναι οι ανταγωνιστές σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης από εσάς, ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας για να ελκύουν τους πελάτες τους, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρουν εσάς και τους ανταγωνιστές σας όσοι ψάχνουν στο internet (διαδίκτυο); Τι είναι τελικά το SEO. Το SEO (search engine optimization) ή προώθηση ιστοσελίδας μπορεί να σας βοηθήσει με όλες αυτές τις τεχνικές διαδικασίες και ορολογίες να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σας ώστε να περάσετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας αυξάνοντας παράλληλα την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Επιτυγχάνεται με φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης μεθόδους που δεν φέρνουν καμία ζημία και ποινές όπως άλλες τακτικές που χρησιμοποιούνται για τη γρήγορη άνοδο θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρόνο υλοποίησης της διαδικασίας SEO (search engine optimization) είναι η πόσο καλό είναι το περιεχόμενο του website, η αναβάθμιση και ο ανταγωνισμός που αντιμετωπίζει στην εκάστοτε τοπική αγορά.